SALUTACIO

Us donem la benvinguda a la nostra associació, desitjan puguer ajudar-vos i compartir les nostres experiencies i dubtes envers la malaltia i les seues consecuencies.

29 d’abril de 2010

NOVA DELEGACIÓ FIBROLLEIDA A MOLLERUSAEl passat dia 28 d'abril es va fer la presentació de la nostra associació a Mollerussa. A l'acte va assistir l'Excma. Alcaldessa Sra. Teresa Ginesta, la cual ens va felicitar per la nostra iniciativa i ens va oferir el seu suport, el Sr. Josep Florensa Miret, Coordinador del Club Caixa Catalunya, gracies a l'obra social que porta a terme la Caixa de Catalunya donant suport a colectius como el nostre, el Sr. Andreu Morales, regidor d'esports.

Tambè vam comtar amb la presencia del Dr. Lluís Rosselló i la fisioterapeuta la Carme Campoy, que ens van parlar de la Fibromiàlgia i de la Unitat de FM i SFC del Hospital Santa Maria.

La nostra presidenta l'Alexandra San Martí conjuntament amb la vicepresidenta de Fibrolleida la Maite Montañés van presentar a la responsable de la nova delegació a Mollerussa la Mª Dolors Regueiro Clossa.

Per tots els que us vulgueu ficar en contacte amb la nova delegació us podeu dirigir a la Dolors a la següent adreça:

Adva. Canal, s/n, 25230 Mollerusa
Tel. 973602323 Horari Dijous de 10 a 13h
fibrolleida.mollerussa@gmail.com

2 comentaris:

  1. Avui he assistit a la Xerrada feta al Hospital de Santa Maria de Lleida i la veritat tot i que ja fa 3 anys que em van fer el diagnostic era la primera vegada que anava a una xerrada i mes tant complerta a nivell d´imformació sobre la emfermetat que patim tots i totes la Fibro i FC .També voldria dir que la idea de obrir una oficina al Pla d´urgell de Fibrolleida ha sigut una molt bona idea ,per els nostres voltants hi han moltes persones que patim aquesta enfermetat i ens trovem perduts i no trovem a ningú que ens entengui ,i penso que em de fer molt de soroll i donar veus i informar a totom que aprop de casa també tenim persones que ens poden ajudar .
    Petons .

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina