SALUTACIO

Us donem la benvinguda a la nostra associació, desitjan puguer ajudar-vos i compartir les nostres experiencies i dubtes envers la malaltia i les seues consecuencies.

15 de març de 2011


CODO CON CODO 2010

Un any més FIBROLLEIDA (associació de malalts de Fibromiàlgia i Síndrome de Fàtiga Crónica de les Terres de Lleida) va assistir a la VI Jornada Codo con Codo que es va celebrar el passat 19 Y 20 de novembre a Madrid, representant la nostra associació van assistir a l'acte Alexandra San Martín, presidenta de Fibrolleida , Dolors San Martín i la Natalia Garcia representant de la nostra delegació a Mollerussa.

la Fundació d’Afectats de Fibromialgia y Síndrome de Fatiga Crònica ca organitzar les VI Jornades de formació de cuadres directius d’associacions CODO con CODO, amb la voluntat que siguin el punt de trobada de totes aquelles persones que treballen día a día i codo con codo pel col·lectiu de malalts i familiars d’aquestes dos malalties que continuen, pesa a tots els logros aconseguits entre tots aquestos anys, formant part de les grans desconegudes de la Sanitat i dels Serveis Socials, amb tot el que comporta en quant a informació, diagnòstic, tractament, prevenció, reconeixement social e investigació.

Les VI Jornades CODO con CODO tractaren de diferents sessions, com la Fundació FF y Ciència, amb temes a tractar com explicació del programa científic de la Fundació, EPPIFAC: Estudi epidemiològic Fm/Sfc, Estudi epidemiològic longitudinal, Estudis pilot en Unitat Multidisciplinari, Afrontament al dolor com variable diferenciadora en pacients amb FM i Models basats en rets neuronalsartificials per a la predicció de la resposta al tractament en el síndrome de fibromialgia, amb ponències de professionals d’alt nivell que compartiran amb nosaltres les seues investigacions, adaptant la seua explicació al vocabulari de con fibromialgia: qualitat de vida i aspectes econòmics i d’Alimentació i qualitat de divulgació adequat als coneixements sobre aquestos temes que tenim la majoria de nosaltres.

Unes ponències que ens serviran per poguer transmetre als nostres socis/sòcies els últims avanços en FM y Sfc, així com per informar als professionals del nostre àmbit i a les institucions locals, provincials i autonòmiques de tot això.

En el apartat FM/SFC y TREBALL es va parlar del Dret davant la fibromialgia: perspectiva laboral i sanitària, on diferents ponents ens introduiran als temes: Medides de integració laboral de les persones amb discapacitat. Discapacitat i FM, Gènere, treball i FM / SFC i La fibromialgia davant el sistema sanitari. “La FM no es un comte”

Dintre del apartat FM/SFC y GESTIÓ abordarem el tema La Millora de la Gestió: una alternativa de futur.

Altre apartat va estar dirigit a oferir consells per millorar la QUALITAT DE VIDA dels malalts i les seues famílies, consells de cambis d’hàbits de vida per intentar disminuir l’impacta que el dolor i la fatiga tenen sobre la nostra vida quotidiana. Tractarem els temes: Alternatives de exercici físic per a persones de vida.

Informant que n’hi ha persones, professionals, investigadors... que dediquen el seu temps, els seus medis, el seu prestigi per a puguer oferir una esperança de futur als malalts.

Como podeu veure, son taules per a debatre els temes o eixos fundamentals a treballar durant 2011 i que conformaran el VIII Manifest del 2011 -sirá el vuitè any consecutiu que els malalts i les associacions uneixen la seva veu en un document unificatiu i consensuat per a tots.

Discussions en les que tots veiem en els demes un reflex de nosaltres mateixos, amb dubtes, lluites, recaigudes, esforços i petites satisfaccions que ens acompañen al llarg dels anys.

Y amb la mirada ficada en el mateix camí, el camí a la plena NORMALIZACIÓ de la Fibromialgia i el Síndrome de la fatiga crònica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada