SALUTACIO

Us donem la benvinguda a la nostra associació, desitjan puguer ajudar-vos i compartir les nostres experiencies i dubtes envers la malaltia i les seues consecuencies.

23 d’octubre de 2012


BENVOLGUTS/DES SOCIS/ES


Esperem que hagueu passat un bon estiu i unes merescudes vacances.

De nou ens posem amb contacte amb vosaltres per fer-vos arribar la nova programació d’aquest curs 2012-13, desitjant sigui del vostres interès.

ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINARIA

El motiu pel qual us convoquem a la Assemblea Extraordinària es que Fibrolleida vol acollir als malalts/es de Sensibilitat Química Múltiple, i necessita l’aprovació dels socis/es en general per incorporar la malaltia als estatuts de l’associació.

A continuació la fisioterapeuta Montse Poch Ollé, del Hospital Santa Maria de Lleida, ens parlarà de, Tallers Musicoterapia, “ L’us de la música com a eina terapèutica “, activitat novadora.

La nostra psicòloga Dolors Zapata ens parlarà de, El paper de la família en la SFM I SFC, i sobre La Sexualitat en la FM i la SFC.

Dia: 10 d’octubre.
Hora: 17:00 h.
Lloc: Sala d’actes del Local. ( Alfons II, 14 baixos )

De nou fibrolleida s’ha presentat a la mostra de Teatre amb l’obra DESPROPÒSITS, basada en  “ YERMA “ de  Federico Garcia Lorca. Una mirada actual als personatges de Lorca i a la definició dels propòsits de vida de cadascun d’ells, a la lluita humana per identificar-se i trobar el seu lloc en societat.


Us adjuntem el quadre d’activitats pel curs 2012/13.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada