SALUTACIO

Us donem la benvinguda a la nostra associació, desitjan puguer ajudar-vos i compartir les nostres experiencies i dubtes envers la malaltia i les seues consecuencies.

7 de febrer de 2013

ACTIVITATS FIBROLLEIDAXERRADA CARLES CASANOVAS,  ( fisioterapeuta i tècnic superior de riscos laborals ).


SALUT POSTURAL EN LA VIDA QUOTIDIANA

Les activitats que realitzem durant el dia ens reclamen una resposta el més resolutiva possible, de manera que puguem fer front a les nostres necessitats amb les expectatives que hi haurem posat en elles.
La majoria d’aquestes activitats de la vida diària (caminar, menjar, tasques domèstiques i laborals,...) resulten d’una realització automàtica, és a dir, que no hi parem compte en com les realitzem, per la qual cosa, és interessant parar-se a analitzar els moviments realitzats i les postures adoptades per poder reflexionar i fer conscient l’automatisme.
El desenvolupament del taller “salut postural en la vida quotidiana” és la pràctica d’aquesta reflexió, posant en escena aquelles activitats que amb el seu automatisme i realització diària no estan lliures de possibles sobreesforços i postures incorrectes, el que pot afavorir que el nostre organisme acabi patint tensions. Situacions que poden ser alleugerides amb recomanacions de seguretat postural i d’habilitat gestual en la seva realització.

FIBROLLEIDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada