SALUTACIO

Us donem la benvinguda a la nostra associació, desitjan puguer ajudar-vos i compartir les nostres experiencies i dubtes envers la malaltia i les seues consecuencies.

8 d’octubre de 2013Curs de coaching a Fibrolleida
Fibrolleida presenta com a novetat enguany un curs de Coaching per la salut i la millora personal.

El passat dia 18 de setembre es va fer una xerrada introductòria al curs de Coaching per la salut i la millora personal a càrrec d’Anna Martínez, coach, educadora i especialista en programació neurolingüistica, que s’oferta aquest curs 2013-2014 dins les activitats de l’associació.

Durant la presentació, es va parlar de què és el coachig i com pot beneficiar als usuaris aquest mètode. Tanmateix es pretén assolir el màxim potencial en les àrees d’alimentació, activitat física, hàbits saludables, gestió emocional, mental i espiritual, així com potenciar la salut i el benestar a través d’una actitud positiva sanadora.

La conferència va resultar molt interessant per als assistents ja que no van parar d’intervenir i compartir experiències fins i tot ningú es va voler aixecar de la cadira en acabar. La sessió es va allargar més del previst degut a la bona acceptació dels assistents que feien cua per apuntar-se al nou curs i no quedar-se sense plaça. La data d’inici és el 14 d’octubre i la durada és d’una hora aproximadament per sessió.

Us animem a participar-hi, aprendreu noves coses, començareu un nou camí i gaudireu del trajecte.


FIBROLLEIDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada