SALUTACIO

Us donem la benvinguda a la nostra associació, desitjan puguer ajudar-vos i compartir les nostres experiencies i dubtes envers la malaltia i les seues consecuencies.

4 de març de 2014DINÀMIQUES INNOVADORES REVOLUCIONEN ELS ALUMNES DEL CURS DE COACHING A FIBROLLEIDALa nostra coach, Anna Martínez,  convida als alumnes a encetar el nou trimestre amb  un seguit de noves activitats  i compromisos d’actuació a fi d’afrontar nous reptes i així aprendre a conviure amb la por i alhora gaudir de la il.lusió, l’esperança, el desig i l’alegria que comporta endinsar-se  al seu viatge individual cap al desenvolupament.

Es tracta doncs de dissenyar un bon pla d’objectius que ens portarà a sentir i a aprendre a gaudir de totes aquestes emocions un cop assolit el camí cap a la millora personal.

Durant el curs anirem revisant aquests objectius i descobrint les capacitats i recursos de que disposa cadascú. Eliminarem patrons lingüístics negatius que ens bloquegen (PNL) i anirem adoptan nous hàbits i actituds que ens beneficiaràn enormement i repercutirán de manera molt positiva a la nostra salut.

Aquest projecte que estem duent a terme des de l’any passat ha sigut tan enriquidor pel grup que s’ha decidit continuar amb el curs. Les nostres classes es basen en motivar els alumnes perquè trobin la seva missió a la vida i visquin l’alegria de l’AQUÍ i l’ARA amb una actitud positiva, emprenedora i amb ganes de viure en plenitud.


DESTACAT:
Algunes d’aquestes dinàmiques consisteixen en agraïr el que tenim amb una celebració simpàtica de disfresses, perruques, màscares, espantasogres etc.

Us animem a participar d’aquesta enriquidora experiència.

FIBROLLEIDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada